Redovisning

Reng Consulting AB, redovisning, består av Marie Johansson och Malin Johansson.

Vi hjälper dig och ditt företag med ekonomiservice och redovisning efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder allt från betalningar och löpande bokföring till bokslut och deklarationer. Vi hjälper även till med löneadministration. 

Vi använder oss av moderna molnbaserade programvaror för att kunna vara flexibla och tillgodose ditt behov på bästa sätt. 

Välkommen att höra av dig till någon av oss. Fundera över vad just du behöver hjälp och avlastning med för att du ska kunna få mer tid över till kärnverksamheten i ditt företag! 

Kontor Abbekås

Marie Johansson har arbetat med mindre företag sedan början av 90-talet och driver egen redovisningsbyrå sedan 2000. Reng Consulting är medlem i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och sedan 2008 är Marie Auktoriserad redovisningskonsult. Sedan 2010 arbetar Marie efter REX, rutiner som säkerställer redovisningskvalitén.

E-post: marie.johansson@reng.se
Telefon: 0411-303 63
Mobil: 0708-42 34 41
 

Kontor Falkenberg

Malin Johansson är relativt ny i branschen och brinner främst för företag inom den gröna näringen (jordbruk och skogsbruk). Reng Consulting är medlem i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och Malin arbetar efter REX, rutiner som säkerställer redovisningskvalitén. Kontoret är beläget på Lis Gård norr om Falkenberg.

E-post: malin.johansson@reng.se
Mobil: 0733-861182 
Hemsida:  www.lisgard.se